Pozvání na Kralický Sněžník a besedu na Dolní Moravě

17. 6. 2021

Vážené soudružky a soudruzi, přátelé.

 

Zasílám jízdní řád a doplňující informace k sobotě 26.6.2021.
Odjezd autobusu od nádraží v Č. Třebové v 7:00,   Damníkov 7:20,   Rudoltice, křiž. 7:30,
Lanškroun, bývala tržnice 7:35, H. Heřmanice, odbočka 7:55, Štíty 8:00,   Březná 8:05
Bude-li někdo chtít nastoupit v Bílé, či Červené Vodě, dejte vědět předem.

 

 

Soudruhům z Králík se konečně povedlo sehnat na Dolní Moravě prostory, kde by se mohlo uskutečnit posezení s besedou, na kterou zveme kandidáty do poslanecké sněmovny.
Samozřejmě v dopoledních hodinách se uskuteční výšlap na Králický Sněžník ( pouze ti, kteří na to ještě fyzický mají) a po návratu, tak jako v předchozích letech, se uskuteční beseda. Letos se dlouho nevědělo, zda se to kvůli koronaviru bude moct uskutečnit. Když se rozvolnilo, byl problém sehnat prostory. Teď už i tento problém byl odstraněn, ale vše se musí připravovat ve zkráceném termínu, takže je to pro organizátory i OV náročnější.

Tímto Vás jménem organizátorů ZO Králíky zveme na tradiční akci

Výstup na Králický Sněžník.  Akce je spojena s odpolední besedou s kandidáty do PS a uskuteční se v sobotu 26.6.2021 ve sportovním areálu Dolní Morava.

 Informace o dopravě a časech zašleme později. Teď potřebujeme v první řadě zjistit zájem, s kolika lidmi a odkud máme počítat a to kvůli zajištění dopravy, ale také dohodě s majiteli areálu, zda můžeme akci potvrdit, nebo pro malý zájem zrušit, což by byla velká škoda.

Ti, kteří nepůjdou na výšlap, si mohou prohlédnout Dolní Moravu, zábavné parky, vyjet lanovkou, projít stezku v oblacích, prostě každý dle svých možností. Nebo jen tak sednout k něčemu dobrému, popovídat si s přáteli, se kterými jsme se dlouho neviděli a jistě si máme co říct, přitom být na čerstvém vzduchu v překrásné přírodě.
Samozřejmě budeme všichni zachovávat platná nařízení vlády. I proto se hledal areál, kde je možnost i venkovního posezení.

Srdečně zveme všechny kandidáty a těšíme  se na první letošní setkání.

Prosím tedy všechny zájemce o tuto akci, aby se přihlásili do konce tohoto týdne, tedy do 6.6.2021 e-mailem, nebo telefonicky na moji adresu, nebo ov.ustino@kscm.cz,
tel.: 725 646 061, 730 172 844.

O přihlášení prosím i ty, kteří pojedou vlastní dopravou, abychom měli přehled o přibližném počtu  účastníků.  S tím, že uvedou, že využijí vlastní dopravu.

Těším se na příjemná setkání s Vámi všemi.

Erika Kohoutová, předsedkyně OV KSČM Ústí nad Orlicí

Autor: 
OV Ústí nad Orlicí
Zdroj: 
Vložil MV.