Novoroční slovo předsedkyně OV KSČM

3. 1. 2020

Máme za sebou po všech stránkách velice náročný rok 2019.

Chci touto cestou poděkovat všem těm funkcionářům okresního výboru a základních organizací, stejně tak, jako členům základních organizací, členkám LKŽ Lanškrounsko, našim přátelům a spolupracujícím organizacím, kteří se podíleli na volební kampani do EP, aktivně se zapojili do přípravy a průběhu našich akcí pro veřejnost, případně se jiným způsobem zapojili do našich dalších aktivit.

Moc si vážím práce, kterou každý z Vás, podle svých možností a schopností odvedl ve prospěch strany a pro společnost.

Děkuji také našim voličům a návštěvníkům našich akcí, protože vše co děláme, neděláme pro sebe.

Že byl rok 2019 v naší okresní organizaci skutečně hodně složitý a náročný, vědí nejlépe členky a členové okresního výboru a je jejich zásluhou, že jsme společně dokázali překonat problémy a ustát i ty nejnáročnější situace. Současně chci poděkovat za důvěru a opětovnou podporu.

Vážení přátelé, do nového roku vstupujeme s odhodláním, ale i s nadějí v lepší zítřky. O tom, jaký bude rok 2020, bude záležet na nás všech. Čeká nás hodně práce, ale také důležitých rozhodnutí. Dovolte mi proto, abych popřála Vám, nám všem, v roce 2020 pevné zdraví, dostatek lásky v našich srdcích, porozumění, rodinnou pohodu, dostatek pracovních příležitostí, dar sounáležitosti, ale také pokory, vlastenectví a dostatek zdravého selského rozumu při prosazování zájmů občanů naší země.

Erika Kohoutová, předsedkyně OV KSČM Ústí nad Orlicí