To je ten váš kapitalismus, otočila se na Kateřina Konečná na Okamuru, a dodala, že politiku dělá jen pro prachy

3. 4. 2019

V úterý se na televizní obrazovky TV Barrandov vrátila populární Aréna Jaromíra Soukupa, kde se věci nazývají pravým jménem. Ve studiu generální ředitel televize a moderátor pořadu přivítal europoslankyni Kateřinu Konečnou, Tomia Okamuru (SPD), Piráta Mikuláše Peksu, Radku Maxovou (ANO) a poslance z ČSSD Jaroslava Foldynu. Místy došlo k divokým slovním roztržkám, ale v mnohém se politici i shodli. A o čem se bavili? Tak například o užitečnosti Evropské unie, dvojí kvalitě potravin nebo o výši starobních důchodů.

"Nejsou peníze na důchody, protože desítky miliard jdou na dávky, armádní akce v Afghánistánu... Je to ostuda... Evropská komise zlegalizovala dvojí kvalitu potravin. Je to v háji... Brusel podlehl korporacím, je to důsledek devadesátek. To je ten váš kapitalismus," řekla mj. Konečná a otočila se na Tomia Okamuru. Argumentovala i jeho podnikatelskými aktivitami z období, než vstoupil do politiky.

Naši podporovatelé byli v publiku se svými transparenty hodně vidět i slyšet. Několikrát hlasiště skandovalo jako na fotbalo "Nenechme to tak".

Celý pořad můžete vidět na stránkách Barrandov TV - https://www.barrandov.tv/video/151302-arena-jaromira-soukupa-2-4-2019

Mediální úsek ÚV KSČM
Barrandov TV