Nejsme z cukru !

5. 10. 2017

Předvolební mítink KSČM v Ústí nad Orlicí

Nejsme z cukru

a to jsme dokázali 3.října v Ústí nad Orlicí, kdy se i přes velmi nepříznivé počasí uskutečnil okresní předvolební mítink.

I když bylo vidět hlavně deštníky, pod nimi byly usměvavé tváře těch, kteří si přišli poslechnout kandidáty za KSČM do Poslanecké sněmovny. Podpořit je přijel 1.místopředseda ÚV KSČM Petr Šimůnek, který zmínil některé priority volebního programu a vyslovil přesvědčení, že tento program je pro lidi práce a je sestaven tak, abychom všichni mohli žít v míru a naše děti se nemusely ničeho bát.

Jednotliví kandidáti, poslankyně Květa Matušovská, hovořila nejen o dopravě, ale také o tom, co trápí maminky a ženy samoživitelky, ostatní – M.Drhlík,O.Kovařík, Ant.Vyšohlíd, P.Žampach, R.Nosek se pak zmiňovali o svých prioritách, každý podle osobní profese.

O dobrou náladu se postarala dechovka z Jablonného, Levicový klub žen připravil občerstvení a aby nebylo nikomu smutno, dostali přítomní malá sluníčka.

Lidmila Kružíková