33. přátelské setkání Čechů,Moravanů a Slováků na Lázku

29. 6. 2024

Vážení přátelé!

Než vyrazíte na zaslouženou dovolenou, chci Vám připomenout termín setkání na Lázku. Aby jste se stihli včas vrátit, v přílohách  Vám zasílám pozvánku a plakát (pro případné vytištění a propagaci ve skříňce), čímž Vás a Vaše blízké a přátele srdečně zvu na pomezí tři okresů - Svitavského, Šumperského a Ústeckoorlického, na 33. přátelské setkání Čechů, Moravanů a Slováků na LÁZKU.
Vstupenky zakoupíte v předprodeji za 70, na místě za 90 Kč, vstupenky jsou slosovatelné.
Vezměte s sebou děti a vnoučata, můžete si spolu zasoutěžit, ale také popovídat si s přítomnými kandidáty do krajského zastupitelstva.za koalici Stačilo!
Účastníci, kteří přijedou do Č. Třebové vlakem, mohou využít k dopravě od nádraží na Lázek námi objednaného autobusu, bude označen.
Pro bližší informace pište na tuto e-mailovou adresu, nebo volejte na: 725 646 061, nebo 730 172 844

Na Vaši účast se těší pořadatelé  z okresů Ústí nad Orlicí a Svitavy

S pozdravem a přáním příjemně strávených letních dní .

Vážení přátele a příznivci!

Nabízíme Vám možnost setkání  s předsedkyní ÚV KSČM a poslankyní EP Kateřinou Konečnou.

Kdy a kde?  V sobotu 3. srpna bude přítomna v Pardubickém kraji na kopci zvaném Lázek v katastru obce Cotkytle,

na tradičním přátelském setkání Čechů, Moravanů a Slováků - plakát s programem a letáček v přílohách mailu.

Pokud stojíte o setkání s jednou z nejvýraznějších, v pozitivním slova smyslu, osobností české politiky, zde máte příležitost.

Vstupenky v předprodeji možno zakoupit na OV KSČM , Smetanova 607, Ústí nad Orlicí v dopoledních hodinách, bližší informace na této e-mailové adrese, případně na číslech 725 646 061, 730 172 844- pí Kohoutová

Prosíme o sdílení mezi přáteli a příznivci.

S přátelským pozdravem

Erika Kohoutová,

místopředsedkyně OV, koordinátorka akce

Repertoár Malohanačky je zaměřen především na jihomoravskou dechovku, ale najdete v něm i řadu sólových orchestrálních skladeb a také nejznámější skladby.

Counry music

Jízdní řád autobusu na  LÁZEK:

Ústí nad Orlicí – autobusové nádraží… 9.00 hodin

Česká Třebová – PRIMONA ................. 9.15 hodin